Acélszerkezetek

ACÉLSZERKEZETEK

Az acélszerkezetek rendszerint építmények erős, tartós vázát adják. De miért ne lehetnének külsőleg is olyan meggyőzőek, mint a műszaki megoldásaik. Szeretnénk bebizonyítani, hogy az acélból készült tárgyak nem csak rideg, hideg, szögletes és csúnya elemekből születhetnek. A modern technika segítségével olyan termékeket tudunk előállítani, amelyek nem csak tartósak, de igényes és tetszetős megjelenésűek is.

Egyedi tervek rugalmas és rövid idejű, profi minőségű megvalósítása. Egy kézben a tervezés, gyártás, kivitelezés és beépítés.

Vállaljuk illetve lakóingatlanok lakatos szerkezeteinek teljes körű gyártását és beszerelését. Termékeink között megtalálhatók kerítés, kapu, rács, ajtó rács, fémszerkezetek, különleges előtetők teljes kivitelezéssel rozsdamentes asztalok, kapuk (kicsi, nagy), kerítéselemek legyártása rozsdamentes korlátok egyéni kivitelben is társasházak, ipari ingatlanok részére komplett fémipari kivitelezés egyedi fémipari szerkezetek rajz utáni legyártása és telepítése lépcsők, és lépcsőkorlátok tető megerősítő szerkezetek, akár egyedi igények szerint is.

acélszerkezetek készítése

Kérjen visszahívást!

Egyeztessen időpontot díjmentes helyszínfelmérésre, tanácsadásra telefonon vagy e-mailben.

    flowtrio white logo

    Cégnév: Flowtrio Kft.
    Székhely: Győr